LOVE AT FIRST SIGHT

De vonken spatten er vanaf tussen MAFS-Robin en Kimberly

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland/RTLDe vonken spatten er vanaf tussen MAFS-Robin en Kimberly
RTL

Het lijkt er vooralsnog op dat de experts van Married at First Sight het volledig bij het juiste eind hebben wat betreft kandidaten Kimberly (34) en Robin (40). De twee zijn niet van elkaar af te slaan en spreken zelfs al uit dat er wel degelijk sprake is van intieme gevoelens.

"Ik voel wel echt een klik"

Na hun huwelijksnacht worden de twee uitgerust wakker. Echt getrouwd voelen ze zich niet, maar dat vinden ze geen probleem. "Die trouwring voelt ook weer niet gek, hoor", zegt Kimberly lachend. Waar veel Married at First Sight-stelletjes nog geen intieme momenten beleven op de huwelijksnacht, is dat bij Robin en Kimberly wél het geval. "We hebben wel al gezoend, ja", biecht Kimberly op. "Maar nog geen seks gehad", aldus Robin.

Eerste irritaties tussen MAFS-Thierry en Sanne
Lees ook

Eerste irritaties tussen MAFS-Thierry en Sanne

Even later in de aflevering is het stel gearriveerd op de locatie van hun huwelijksreis: Curaçao, waar het heel warm is. De twee besluiten dan ook te gaan zwemmen. Robin vraagt een lokale gids nog waar het meest romantische strandje is, waarna de twee in een autootje richting de zee gaan. De vonken tussen de twee spatten er vanaf. "Ik denk echt wel dat het iets zou kunnen worden. De spanning is er wel. Dat voel ik wel", legt Kimberly uit. "Als het aan Robin lag, had-ie wel gescoord gisteren," vervolgt ze lachend. "Maar ik wil daar mee wachten. Ik wil hem echt eerst leren kennen en dan is dat misschien de volgende stap."

Ook Robin is erg blij met de match die voor hem is gemaakt. "Ik voel wel intimiteit", bekent hij. "Ze is altijd vrolijk en lacht veel." Even later zijn de twee gearriveerd op het strand. Ze hebben hun handdoeken nog niet uitgeslagen of ze rennen al het water in. En dáár zijn wij kijkers ook getuige van hun affectie naar elkaar. Ze geven elkaar een kusje, terwijl ze aan het zwemmen zijn. De pasgetrouwde Kimberly voelt zich fijn. "Ik voel een klik die ik lang niet met iemand heb gevoeld. Het is ook fijn dat hij zijn arm om me heen slaat. Dat heb ik nodig. Dat heb ik ook tegen hem gezegd." En daar krijgt Robin alleen maar zelfvertrouwen van. "Dat is zeker fijn om te horen." Momenteel genieten de twee erg van elkaar en hebben ze beide een open mindset. "We vinden elkaar leuk en we zien wel hoe zich dat ontwikkelt", besluit Robin.

Ook de kijkers thuis zien de liefde tussen het stel opbloeien.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Married at First Sight is ieder seizoen weer een spraakmakend programma. Zo staat ook dit seizoen weer garant voor spraakmakende momenten. Meer van die momenten zie je in de onderstaande video.

Lees meer over
Married at First Sight