verhuisbericht

K3-Klaasje neemt volgende stap in relatie met vriend Max

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @klaasje_meijerK3-Klaasje neemt volgende stap in relatie met vriend Max
RTL

Klaasje Meijer (24) heeft België vaarwel gezegd en is weer in Nederland komen wonen. In het Vlaamse weekblad 'Dag Allemaal' vertelt de zangeres dat ze is ingetrokken bij haar vriend in Rotterdam. "Het is fijn om naast Max wakker te worden", aldus het gelukkige K3'tje.

"Het is fijn om naast Max wakker te worden"

Klaasje, die eerder naar Antwerpen verhuisde vanwege haar carrière, heeft het in Rotterdam helemaal naar haar zin. Ook het samenwonen bevalt haar prima. "Soms is hij pas na middernacht thuis en dan wacht ik hem op met een kopje thee. Dan ben ík weer laat en doet hij dat voor mij."

K3-Klaasje barstte in tranen uit tijdens opnames nieuw album
Lees ook

K3-Klaasje barstte in tranen uit tijdens opnames nieuw album

En die momentjes samen zijn kostbaar, want tussen de optredens van Klaasje door en het advocatenbestaan van Max blijft er weinig tijd voor quality time over. "Daarom ­proberen we zo vaak mogelijk samen iets leuks te doen. Uit eten, sporten of een ­museum bezoeken."

De Vlaamse meidengroep met glitterjurkjes en mierzoete teksten bestaat dit jaar alweer twintig jaar. Ze vieren dat met een spectaculaire verjaardagsshow. Na België is nu Nederland aan de beurt om het spectaculaire hoogtepunt met Klaasje, Hanne en Marthe te vieren.