het heerst

Wéér een Love Island-breuk: wat is er nu aan de hand?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @kellyvanderminneWéér een Love Island-breuk: wat is er nu aan de hand?
RTL

Another day, another 'Love Island'-breuk. Het lijkt bijna wel of de Islanders elkaar hebben aangestoken: nu besluiten ook Matthy en Kelly ieder hun eigen weg te gaan. En dat terwijl de ex-tortelduifjes een tijdje geleden nog hebben laten weten samen te willen wonen.

"Wij vinden het beiden erg jammer en zijn erg verdrietig"

Na de break-up van Mac en Cheyenne blijkt nu dat de relatie tussen Matthy en Kelly, uit seizoen 1 van Love Island, óók geen stand heeft gehouden. "Matthy en ik hebben besloten om uit elkaar te gaan", schrijft Kelly op haar Instagram.

De reden van de breuk tussen de twee Brabo's is niet bekend, maar de Love Island-ster roept haar fans op hen in ieder geval ruimte te geven. "Wij vinden het beiden erg jammer en zijn erg verdrietig." Wie weet komt er binnenkort nog wel een verzoening: de exen volgen elkaar namelijk nog wél op Instagram. En dat, weten we, biedt hoop in bange dagen.

© Instagram @@kellyvanderminne

De liefde tussen Kelly en Matthy bloeit op in het eerste seizoen van het programma. Hoewel Matthy in de eerste aflevering zijn oog laat vallen op de Vlaamse Aleksandra, blijkt nieuwkomer Melany als snel de ware te zijn voor de Brabantse Matthy. Maar als de Adriana Lima-lookalike de villa moet ruimen, is ze al snel verdwenen uit het hart van de dj.

Matthy zet zijn zinnen daarom op newbie Kelly, die op haar beurt als een blok voor hem valt. Buiten de villa wordt die liefde voortgezet, tot nu dus.

Aleksandra eindigt uiteindelijk met Denzel; zij zijn wél nog altijd een setje. Wij hadden een gesprek met de winnaars, direct bij thuiskomst:

Het tweede seizoen van Love Island nog niet gezien? Je checkt het bij Videoland

Lees meer over
Love Island