Open book

Jessica Simpson weigerde hoofdrol in The Notebook

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesJessica Simpson weigerde hoofdrol in The Notebook
RTL

Jessica Simpson (39) had de vrouwelijke hoofdrol in The Notebook kunnen spelen, maar ze sloeg het aanbod af omdat er een seksscène in het script stond. Dat schrijft de actrice in haar autobiografie.

“Sommige mensen kunnen het niet aan als anderen flikflooien met hun vriendin”

Onderdeel van het probleem dat de actrice heeft met het spelen van een seksscène, is dat haar tegenspeler Ryan Gosling zou zijn. Die heeft ze ontmoet toen ze auditie deed voor de Mickey Mouse Club, en is als 12-jarige stapelverliefd op hem geworden. "Voordat iedereen doorhad hoe hot Ryan Gosling zou worden, had ik al een visioen", grapt ze daarover in het boek.
 

De acteur is uiteindelijk in The Notebook te zien met Rachel McAdams.

Jessica Simpson vertelt openhartig over seksueel misbruik
Lees ook

Jessica Simpson vertelt openhartig over seksueel misbruik

Later in haar carrière zegt Jessica ook rollen af vanwege haar toenmalige vriend, Tony Romo. De footballspeler wil niet dat zij projecten aanneemt waarvoor ze met andere mannen moet zoenen. "Daardoor vielen in principe alle romantische komedies af, en dat waren precies de films waar ik in die tijd voor in aanmerking kwam", aldus de actrice, die zegt begrip te hebben voor haar ex. "Sommige mensen kunnen het niet aan als anderen flikflooien met hun vriendin, zelfs niet als dat alleen voor werk is. Ik snap dat."

Lees meer over
Jessica SimpsonRyan Gosling