Deborah wie?

Wedding bells voor Timtation: 'Deze keer is het héél zeker'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @timtation_2018Wedding bells voor Timtation: 'Deze keer is het héél zeker'
RTL

Tim Wauters (32), ook bekend als Timtation, heeft opnieuw geluk in de liefde gevonden. De 27-jarige Julie Nechelput is de gelukkige. "Ik ben zo blij dat zij in m’n leven is gekomen", vertelt hij verliefd in het Vlaamse weekblad 'TV Familie'.

"In heel korte tijd is alles gewoon vanzelf gegaan en perfect geworden"

Tim vertelt in het weekblad hoe gelukkig hij is met Julie. "Er was meteen een vonk tussen ons. Je gelooft me misschien niet, maar deze keer is het echt héél zeker. Zij geeft me zo’n speciaal gevoel. In heel korte tijd is alles gewoon vanzelf gegaan en perfect geworden."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Temptation-Rosanna: 'Vervelend hoe ik ben neergezet'
Lees ook

Temptation-Rosanna: 'Vervelend hoe ik ben neergezet'

De Temptation-ster heeft door zijn nieuwe vlam nog iemand erbij in zijn leven: Julie heeft namelijk een zoontje van zes. Het prille koppel heeft zelf ook voorzichtige plannen in die richting. "Een kind van ons samen is al eens ter sprake gekomen", biecht hij op. Maar voorlopig is het nog niet zo ver. Hetzelfde geldt voor trouwen. "Sinds die farce in Temptation Island loop ik nooit meer te hard van stapel."

Wél zijn er plannen om samen te wonen. Tim woont nog bij zijn moeder, omdat zijn stiefvader een tijd terug is overleden. "Maar het huis is nu bijna verkocht", laat hij weten. "Het zal niet simpel zijn voor mama en mij om elkaar los te laten na die donkere periode. Maar ik wil verder, ik moet aan m’n toekomst denken."

Tim heeft zijn bekendheid te danken aan het spraakmakende programma Temptation Island. In 2018 doet hij met zijn vriendin Deborah mee aan de ultieme relatietest, maar hij kan zijn gevoelens voor verleidster Cherish niet opzij zetten. Al snel blijkt dat zij een spelletje met hem speelt en sneuvelt ook die relatie. 

Louisa Janssen ging afgelopen mei op bezoek bij Deborah in Louisa Laat Ze Weer Lachen. Even leek het er toen op dat de twee hun liefde nog een kans gaven...

Lees meer over
Temptation Island