katy keene op je screen

Langverwachte spin-off 'Riverdale' nu te zien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The CWLangverwachte spin-off 'Riverdale' nu te zien
RTL

'Riverdale'-fans moeten personage Josie McCoy al een tijdje missen: zij heeft het fictionele stadje Riverdale immers verlaten om haar dromen achterna te gaan in de Big Apple. Maar niet getreurd: vanaf vanavond zien we de zangeres van Josie and the Pussycats eindelijk weer schitteren in spin-off 'Katy Keene'.

"Ik kan niet wachten totdat jullie het allemaal zien"

De makers van Riverdale en Chilling Adventures of Sabrina zitten achter de nieuwe show, maar verwacht geen herhaling van zetten. Katy Keene weet te verrassen door een combinatie van musical, comedy en drama, zeggen ingewijden. Naast hoofdpersonage Katy komen er nog drie figuren uit de Archie-comics, waarop alledrie de series gebaseerd zijn, in voor: Josie dus, Jorge en Pepper. 

Niemand minder dan Lucy Hale (30), bekend van haar rol als Aria Montgomery in de serie Pretty Little Liars, zal de titelrol op zich nemen. "Ik kan niet wachten totdat jullie het allemaal zien", laat zij vandaag op social media weten.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Riverdale-acteur KJ Apa schittert in trailer nieuwe romcom
Lees ook

Riverdale-acteur KJ Apa schittert in trailer nieuwe romcom

De spin-off zal zich jaren na de huidige Riverdale-verhaallijnen afspelen en volgt het leven van een groepje twintigers in New York. Hoofdpersoon Katy heeft maar één doel voor ogen: haar carrière als modeontwerpster lanceren. Daarnaast probeert ze de balans te vinden tussen haar liefdesleven en haar droombaan.

Helaas in Katy Keene nog niet in Nederland te zien, maar wellicht een lichtpuntje voor de fans: alle afleveringen van Riverdale zie je wél bij Netflix.