JONG GELEERD

Chantal Janzen neemt eigen geluidsman mee naar TVOH

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Chantal Janzen neemt eigen geluidsman mee naar TVOH
RTL

Achter de schermen bij The Voice of Holland is het een dolle boel. Presentatrice Chantal Janzen (40) heeft haar zoontje Bobby meegenomen. In haar kleedkamer is de kleine dreumes lekker aan het spelen. Chantal grapt dat Bobby solliciteert hij naar de functie van geluidsman.

"Hij lijkt hier nog wat laconiek"

Op Instagram deelt Chantal een aandoenlijke filmpje waarop haar zoontje Bobby aan het spelen is met een microfoon. "Ik had maar één eis toen ik ja zei op het presenteren van The Voice of Holland", grapt Chantal. "Met de liveshows wil ik mijn eigen geluidsman mee", gaat de presentatrice verder.

Chantal Janzen blikt terug op haar tweede zwangerschap
Lees ook

Chantal Janzen blikt terug op haar tweede zwangerschap

"Hij lijkt hier nog wat laconiek, maar geen zorgen. Vrijdag heeft-ie het onder de knie", aldus Chantal. "Hoop ik", vervolgt ze. "En ik zal zorgen dat hij zijn broek aantrekt, voor het geval we een storing hebben en hij het podium op moet."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Op vrijdag 7 februari beginnen de liveshows van The Voice of Holland. De kijkers van de populaire zangcompetitie hebben het dit jaar gemunt op coach Lil' Kleine (25). Meer daarover zie je in de video hieronder.

Lees meer over
Chantal JanzenRTL GroupThe Voice Of Holland