aangrijpend

Tim Hofman herdenkt overleden Fabienne uit 'Over Mijn Lijk'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram: @Broervanroos/BNNVARATim Hofman herdenkt overleden Fabienne uit 'Over Mijn Lijk'
RTL

Het programma ‘Over Mijn Lijk’ blijft een enorm aangrijpend programma om te zien én om te maken voor Tim Hofman (31). In de afgelopen aflevering zagen we hoe de presentator afscheid nam van de 22-jarige Fabienne.

"Miracles can happen, jij was er eentje"

Tim laat in een post op Instagram weten dat het voor hem erg moeilijk was om de afleveringen terug te kijken omdat het ‘teveel opriep’.  “Ook deze aflevering, waar Fabienne en ik afscheid van elkaar moesten nemen. Het duurde even voor ik dat kon doen. Ik herinner me dat ik Eline, onze redactrice, belde na de tweede draaidag met Fabienne en zei: ‘dit wordt een vriendin. Ís een vriendin.’”

Tim Hofman staat stil bij overleden Mirjam uit Over Mijn Lijk
Lees ook

Tim Hofman staat stil bij overleden Mirjam uit Over Mijn Lijk

Volgens de presentator deelden hij en Fabienne veel intieme zaken met elkaar. “Soms over verkering hebben, soms over kleding. Soms over sterven tegen je zin in.”

“Faab, ik weet niet waar je bent, maar ik weet wel dat je die plek mooier maakt dan ze al was. Je bent fantastisch. Ik hoop dat je daar geen belasting hoeft te betalen, zoals je tegen me zei op je sterfbed. Rust zacht en alle liefs van de wereld van mij en iedereen die je gezien, gehoord en gekend heeft. Miracles can happen, jij was er eentje.”

Fabienne is op 26 mei 2019 overleden.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Over Mijn Lijk is elke donderdagavond om 21:25 uur te zien op NPO 1.

RTL Boulevard sprak voor de start van het programma met Tim Hofman, dat zie je hieronder:

Lees meer over
Tim Hofman