bloemenmeisje

Cupido heeft raak geschoten bij bloemenboer Jaap uit 'BzV'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Boer zoekt VrouwCupido heeft raak geschoten bij bloemenboer Jaap uit 'BzV'
RTL

Wordt Yvon Jaspers (46) binnenkort een bruidsmeisje? Het zou zomaar eens kunnen, want bloemenboer Jaap heeft de liefde van zijn leven gevonden! "Het voelt zo goed", vertelt hij op de website van 'Boer zoekt Vrouw'.

"Ik zie een toekomst met haar en haar twee kinderen zeker zitten!"

Jaap, die te zien was in het seizoen van 2018, is tot over zijn oren verliefd op de Deense Helle. Het stel leert elkaar kennen met de kerst en is sindsdien onafscheidelijk. Niet de bloemenboer, maar zijn Deense liefje was het die de stoute schoenen aantrok en hem benaderde. Zij was na haar scheiding wel toe een een nieuwe man.

BzV-Geert stopt met boeren én vertelt over nieuwe liefde
Lees ook

BzV-Geert stopt met boeren én vertelt over nieuwe liefde

"Vlak voor de feestdagen kreeg ik een grote kerstkaart thuisgestuurd met een mooi verhaaltje erop en een telefoonnummer erbij. Het leek mij een leuke vrouw, dus ik besloot haar te bellen", valt te lezen op de website van het programma. 

Een slimme zet, want sindsdien zijn ze elke dag samen. Ze hebben zelfs de feestdagen samen doorgebracht. "Ik ben verliefd!", schreeuwt Jaap zijn geluk van de daken. Wat hij zo leuk aan haar vindt? "Ze is een mooie, lieve dame. Ze is praktisch, doortastend en neemt initiatief. Dat waardeer ik aan haar (...) Ik zie een toekomst met haar en haar twee kinderen zeker zitten!", aldus Jaap.

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw