rust zacht

Gordon recht in zijn ziel geraakt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @gordonheuckerothGordon recht in zijn ziel geraakt
RTL

De zanger deelt vandaag een verdrietig bericht op zijn Instagram. Mevrouw Koosje Heikoop, die hij kent van zijn programma '100 jaar jong', is afgelopen nacht overleden. "Je weet dat het gaat gebeuren, het onvermijdelijke einde. Maar als zo’n bericht dan komt raakt het je recht in je ziel", schrijft Gordon (51) bij de post.

"Rust zacht lieve Koosje je zal gemist worden!"

Dat honderd worden niet hoeft te betekenen dat je je dagen slijt achter de geraniums, dat bewezen de honderdplussers die gevolgd werden door Gordon. Ook Koosje zat, ondanks dat ze al 103 was, volgens levenslust. "Ik danste met haar en kocht kerstversieringen met haar en nog nooit was ze zo blij verrast. Ze had een heerlijke humor en was recht voor zijn raap, ik heb zelden iemand ontmoet die zo vol levenslust was als zij", herdenkt Gordon haar.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gordon vecht tegen tranen aan tafel bij Jinek
Lees ook

Gordon vecht tegen tranen aan tafel bij Jinek

De Hou van jou-zanger was afgelopen week nog bij Koosje om haar te bedanken voor de 'positieve flow' die ze teweeg bracht door haar vertederende optreden in 100 jaar jong. Gordon schrijft dat ze tot het laatste moment wilde leven en nu vredig is ingeslapen.

"Ik ga haar nooit vergeten en nog heel vaak aan haar denken op de momenten dat ik zelf het even moeilijk heb want dan denk ik aan haar energie en doorzettingsvermogen en weet dan dat het goed komt. Rust zacht lieve Koosje je zal gemist worden!" sluit hij af.

Momenteel is Gordon bezig met een nieuwe programma, samen met Patty Brad. In deze video vertelt hij er alles over.

Lees meer over
Gordon