van alle markten thuis

Obama's slepen hun eerste Oscar-beeldje in de wacht

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesObama's slepen hun eerste Oscar-beeldje in de wacht
RTL

Goed nieuws voor Barack (58) en Michelle Obama (56), die na hun leven als president en First Lady van de Verenigde Staten een nieuw leven zijn begonnen met hun eigen productiebedrijf Higher Ground. Het stel kan hun eerste Oscar op de schoorsteenmantel bijzetten, want de door hen geproduceerde documentaire American Factory, won een prijs tijdens het belangrijkste evenement in de filmindustrie. De Obama's lieten via Twitter weten enorm trots te zijn op de filmmakers.

"De beste verhalen zijn zelden mooi of perfect, maar dat is juist wel waar de waarheid vaak ligt"

"Van harte gefeliciteerd Julia en Steven, de makers van American Factory. Zij hebben een enorm complex en ontroerend verhaal verteld over de menselijke consequenties die wringen wanneer er economische verandering optreedt. Het is mooi om te zien dat twee getalenteerde en eerlijke mensen een Oscar weten te winnen voor het eerste werk van ons bedrijf Higher Ground", aldus Barack.

Deze actrice gaat Michelle Obama vertolken in nieuwe serie
Lees ook

Deze actrice gaat Michelle Obama vertolken in nieuwe serie

Michelle voegde daaraan toe: "Gefeliciteerd Julia, Steven en de gehele crew met het winnen van deze prijs. Onze eerste Oscar als bedrijf! Het is geweldig om te zien dat jullie eerlijkheid is beloond. De beste verhalen zijn zelden mooi of perfect, maar dat is juist wel waar de waarheid vaak ligt."

Lees meer over
Barack ObamaMichelle ObamaFilmOscars