licht aan het einde van de tunnel

Demi Lovato sluit donkere periode af met nieuwe tattoo

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesDemi Lovato sluit donkere periode af met nieuwe tattoo
RTL

Na een zware periode is het tijd voor nieuwe inkt op het lichaam. Dat geldt tenminste voor Demi Lovato (27). De zangeres deelt op Instagram haar nieuwe tatoeage, waarmee ze viert dat ze is hersteld na haar drugsoverdosis van bijna twee jaar geleden.

"In de tussentijd heb ik een ongelooflijk betekenisvolle tatoeage laten zetten"

Het is alweer een kleine twee jaar geleden dat Demi een drugsoverdosis had. Het werd haar bijna fataal, maar inmiddels gaat het een stuk beter met de zangeres. "Mijn social media-accounts gingen op zwart toen ik me voorbereidde op mijn Grammy- en Super Bowl-optreden, maar in de tussentijd heb ik een ongelooflijk betekenisvolle tatoeage laten zetten", verklaart ze nu op Instagram. 

Eigen talkshow Demi Lovato in de maak
Lees ook

Eigen talkshow Demi Lovato in de maak

De zangeres ging onvoorbereid de stoel in. "Ik had geen idee wat ik wilde laten zetten, maar ik vertelde hem over mijn leven en waar ik nu sta", legt Demi uit over het proces. "We creëerden een combinatie van afbeeldingen die de spirituele bewustwording die ik heb gehad vertegenwoordigen." Het blijkt om een gevallen engel te gaan, die wordt opgehemeld door drie duiven. Bovendien schijnt het licht van de engel omhoog, wat moet betekenen dat ze haar duisternis achter zich laat. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Demi worstelt al tijden met haar soberheid. Tijdens de Grammy's van afgelopen maand keerde ze voor het eerst weer terug op het podium met een speciale single gewijd aan dat moment, genaamd Anyone. Het nummer werd geschreven door een oud-The Voice-kandidate uit Nederland. In de video hieronder vertelt zij over de comeback single van Demi. 

Lees meer over
Demi LovatoMuziekTatoeageInstagramGrammy AwardSuper BowlDrugs