too much info

Dit is de reden van Teen Mom-Farrah's derde vagina-reconstructie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesDit is de reden van Teen Mom-Farrah's derde vagina-reconstructie
RTL

Als het aan Farrah Abraham (28) ligt, is er niets onbespreekbaar. De 'Teen Mom'-ster vertelt openhartig over haar liefdesleven én haar derde vagina-reconstructie. Want daar wil iedereen natuurlijk alles over weten.

"Ik leef mijn beste leven, dat is alles wat ik er over zal zeggen"

Farrah wordt al een tijdje gelinkt aan de piloot Daniel Ishag. De twee vierden zelfs samen vakantie in Mexico. Als de Amerikaanse website TooFab de realityster naar de vakantie vraagt, reageert ze als volgt: "Ik heb gewoon vrienden. We hebben plezier. Ik leef mijn beste leven, dat is alles wat ik er over zal zeggen." Ondanks dat ze de geruchten ontkent, plaatst het stel wel foto's die er juist op wijzen dat er iets meer speelt.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Teen Mom-Jenelle Evans knuffelt weer met ex David Eason
Lees ook

Teen Mom-Jenelle Evans knuffelt weer met ex David Eason

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In hetzelfde gesprek vertelt Farrah vol trots dat ze samen met haar dochter Sophia een diamantje heeft laten plaatsen op haar tand. "Ik hou van mijn dochter. Het is leuk", aldus de Teen Mom-ster. "Twinning", lacht haar dochter. Ondanks dat  Farrah haar vagina-reconstructies niet onder stoelen of banken schuift, hoeft haar dochtertje niet alles te horen. Nadat kleine Sophia vertrekt bij het gesprek, neemt Farrah geen blad voor de mond. Het is de derde vagina-reconstructie in drie maanden tijd. Maar waarom vindt ze dat zo leuk en belangrijk? "Ik heb geen idee. Misschien ben ik wel aseksueel." 

De Teen Mom-sterren houden de gemoederen het afgelopen jaar flink bezig. Farrah's collega Jenelle al helemaal, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Farrah AbrahamTeen MomKindOperatieLiefde