KEEPING UP WITH KOURTNEY

Waarom Kourtney minder in Kardashians-realityserie te zien is

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPWaarom Kourtney minder in Kardashians-realityserie te zien is
RTL

Dat er spanningen zijn tussen zussen Kourtney (40) en Kim Kardashian (38), is nu al een tijdje bekend. Kim is van mening dat Kourtney haar plichten met betrekking tot hun realityserie, 'Keeping up with The Kardashians', niet voldoende nakomt. Kourtney geeft nu haar verklaring daarvoor.

"Kourtney is tevreden met de keuze om zichzelf en haar kinderen minder te laten filmen"

Die reden is overigens meer dan logisch en zelfs meer dan verstandig te noemen. Kourtney wil haar kinderen, Mason (10), Penelope (7) en Reign (5) namelijk beschermen tegen online haatreacties. Ze wil dat haar kinderen minder in beeld komen - en dus is er ook minder screen time voor Kourtney zelf, meldt een bron aan People.

Kourtney Kardashian ontkent zwangerschap: 'Zou ik willen'
Lees ook

Kourtney Kardashian ontkent zwangerschap: 'Zou ik willen'

"Kourtney is tevreden met de keuze om zichzelf en haar kinderen minder te laten filmen", zegt de bron. Kourtney zou van mening zijn dat het voor de ontwikkeling van haar kinderen niet goed is als ze steeds maar gevolgd worden door camera's. Bovendien spelen de vele online haatreacties die het gezin krijgt ook een rol. "Kourtney weet dat ze nu nog te jong zijn om het te lezen en begrijpen, maar ze wil voorkomen dat ze het later lezen. De oudste Kardashian-telg heeft haar drie kinderen samen met haar ex, Scott Disick (36).

De vijf zussen - naast Kourtney en Kim heb je nog Khloé (35), Kendall (24) en Kylie (22) - leven een behoorlijk bijzonder leven. De dames zijn zo vrij om ons van alles wat zij ondernemen mee te laten genieten. In de video hieronder zie je een uniek kijkje in het leven van de Kardashians.

Lees meer over
Kourtney KardashianKim Kardashian