rip

Love Island zendt tijdelijk niet uit door dood Caroline Flack

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesLove Island zendt tijdelijk niet uit door dood Caroline Flack
RTL

De Britse televisiezender ITV heeft de aflevering van 'Love Island' op zondagavond geannuleerd. Aanleiding is de zelfmoord van voormalig presentatrice Caroline Flack. Op zondagmiddag werd gemeld dat de zenderbazen met elkaar gingen overleggen over hun reactie op de dood van Caroline.

"We zijn allemaal kapot van dit tragische nieuws"

"Veel mensen bij ITV kenden Caroline goed en waren close met haar. We zijn allemaal kapot van dit tragische nieuws", laat de zender weten. "Na voorzichtig overleg met Caroline's vertegenwoordigers en het productieteam van Love Island hebben we besloten vanavond Love Island niet uit te zenden, uit respect voor de familie van Caroline." De aflevering van maandagavond zal een speciaal tribuut aan Caroline bevatten.

Nieuwe Love Island-presentatrice brengt ode aan Caroline Flack
Lees ook

Nieuwe Love Island-presentatrice brengt ode aan Caroline Flack

Caroline Flack werd zaterdag dood gevonden in haar woning in Londen. Ze maakte zelf een eind aan haar leven. De presentatrice was eerder al geschorst bij Love Island, omdat ze werd verdacht van mishandeling. Ze presenteerde Love Island sinds 2015, maar verscheen ook met regelmaat in andere Britse tv-shows.

Lees meer over
Love IslandDoodZelfdoding