VI-nijnig

Johan Derksen reageert op breuk Bridget en André: 'Rare relatie'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJohan Derksen reageert op breuk Bridget en André: 'Rare relatie'
RTL

Johan Derksen (71) heeft zich gisteravond in 'Veronica Inside' uitgelaten over de breuk tussen André Hazes (26) en Bridget Maasland (45). Vooral de presentatrice krijgt daarbij de wind van voren.

"In die bladen staan vinden ze heerlijk"

"Het interesseert me geen reet. Ik lees het met een glimlach al die onzin", zo luidt de reactie van de sportjournalist op het nieuws. Maar ondanks dat de presentator van Veronica Inside de break-up niet boeiend genoeg vindt, heeft hij er wél een mening over. "Dat meisje is ruim in de veertig. Je bent een volwassen vrouw. Ik zie haar soms ook hier in de wandelgangen, hartstikke leuk meid hoor en ook haar moeder. Maar dan denk ik: dan ga je toch niet dit soort rare relaties aan." 

De liefde van André en Bridget in vogelvlucht
Lees ook

De liefde van André en Bridget in vogelvlucht

Dat de exen nu de media de schuld geven, vindt Johan ook onzin. "In die bladen staan vinden ze heerlijk. Als ze er niet in staan, zijn ze bozer dan dat ze er wél in staan."

Johans VI-collega René van der Gijp vindt dat de voormalig tortelduifjes het er zelf naar gemaakt hebben. "Je hoeft het niet stil te houden en mag best een foto van jezelf maken, maar om jezelf nou de hele dag te fotograferen: dat gaat mij wel even te ver."

Gisteren bevestigde het management van André tegenover RTL Boulevard dat zijn relatie met Bridget na drie maanden gestrand is. "Met oog op het feit dat het om privé-omstandigheden gaat, vraagt het management om André en Bridget rust te gunnen en met respect om te gaan met de huidige omstandigheden. De eerder ingestelde mediastop blijft van kracht", zo was te lezen in het statement.

Bridget reageert exclusief bij ons op het nieuws. Bekijk haar reactie hieronder:

Lees meer over
Bridget MaaslandAndré Hazes