WENSENPAKKET

Robert ten Brink had graag MAFS willen presenteren

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRobert ten Brink had graag MAFS willen presenteren
RTL

Carlo Boszhard (50) debuteert in dit seizoen van datingprogramma 'Married at First Sight' als presentator, en met succes. De show waarin meerdere volslagen vreemden van elkaar met elkaar trouwen, trekt iedere uitzending een miljoenenpubliek. Het is dan ook het lievelingsprogramma van niemand minder dan Robert ten Brink (64). En hij had de show ook wel willen presenteren, vertelt hij aan 'De Telegraaf'.

Het zou natuurlijk ook niet zo'n gekke combinatie zijn: Married at First Sight en Robert ten Brink. De presentator staat door zijn jarenlange ervaring als presentator van All You Need Is Love uiteraard ook bekend als Dr. Love. Als het aan Robert zelf had gelegen, had hij de hele boel aan elkaar gepraat. "Ik had het best willen presenteren. Het lijkt me spannend om daarbij aanwezig te zijn en het onder je ogen te zien gebeuren", vertelt hij. Voorlopig is Carlo nog het boegbeeld van de show, maar Robert blijft dromen. "Misschien over een paar jaar."

Dit is waarom MAFS-Robin en Kimberly even uit elkaar zijn
Lees ook

Dit is waarom MAFS-Robin en Kimberly even uit elkaar zijn

Robert is dan ook groot fan van het programma. Het is samen met First Dates zelfs zijn lievelingsprogramma. "Ik vind het fantastisch", aldus de presentator. De avonturen van onder anderen kandidaten Henk (47) en Chantal (42) intrigeren hem enorm. "Een aantal mensen is zo goed gecast en geloofwaardig. Je ziet gewoon dat het echt is en daar hou ik van."

Het huidige seizoen van Married at First Sight houdt veel mensen bezig. Vooral de verhaallijn tussen Henk en Chantal is veelbesproken. Hoewel hun huwelijk al zo goed als over is, belooft Carlo ons dat we nog meer van Chantal gaan zien.

Lees meer over
Robert ten Brink