kiss my...

Miljuschka haalt uit na kritiek op blote billen-foto

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMiljuschka haalt uit na kritiek op blote billen-foto
RTL

Miljuschka Witzenhausen gooit in 2020 het roer volledig om. De 34-jarige presentatrice deelde eerder op haar Instagram een zogenoemde #eerlijkefoto van haar billen, met hierbij een sterke boodschap. Toch zijn er volgers die het niet kunnen laten om nare en vervelende reacties te plaatsen en dan ben je bij Miljuschka aan het verkeerde adres.

"Je hoeft er niet naar te kijken"

De presentatrice deelde een foto van haar billen en schreef daarbij: “Bubble but met tijgerstrepen”. Miljuschka is klaar met gepolijste foto's op social media en start een heuse tegenbeweging met #eerlijkefoto. Door letterlijk met de billen bloot te gaan, wil ze haar volgers een hart onder de riem steken. "Ook bij mij grijpt de onzekerheid soms naar de keel."

Miljuschka geëmotioneerd door terugblikken op scheiding
Lees ook

Miljuschka geëmotioneerd door terugblikken op scheiding

Hiermee doelt de presentatrice op televisieopnames in Mexico, waarvoor ze in bikini voor de camera verschijnt. "De gedachte dat dan iedereen achter het beeldbuis kan zien hoe ik een bommetje doe inclusief striae, cellulite en wobbelende vetrolletjes. Dat veroorzaakt toch altijd een lichtelijk paniekmoment."

Hoewel het merendeel van haar volgers de actie wel kunnen waarderen, zijn er ook enkele zure reacties te vinden. “Laat ik een rolmodel worden en mijn kont fotograferen, is dit tegenwoordig de manier?", klinkt een. Fans van de presentatrice laten dit niet zomaar gebeuren en mengen zich al snel in de discussie. Miljuschka maakt gelukkig snel korte metten met de reacties en schrijft: "Hoe bedoel je de manier? Ik vond het een mooie foto. Een soort maan. Daarnaast liep ik met deze gevoelens en gedachtes die ik wilde delen. Dit is mijn visuele dagboek. Je hoeft er niet naar te kijken. Er bestaat een knopje ontvolgen op mijn pagina”.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Miljuschka Witzenhausen