Hazes junior II

Bridget Maasland sprak over kinderen krijgen met André

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBridget Maasland sprak over kinderen krijgen met André
RTL

Terwijl André Hazes (26) van de daken schreeuwt hoe gelukkig hij weer is met Monique Westenberg (43), vertelt zijn andere ex Bridget Maasland (45) openhartig over de gesprekken die André en zij tot een paar weken terug nog voerden over het krijgen van een baby.

"Nu krijgen ze in Hollywood allemaal kinderen na hun 45e, dus het is tegenwoordig niet meer vreemd om op latere leeftijd moeder te worden"

In de nieuwe editie van 'Vrouw', die vanaf morgen in de winkels ligt, vertelt Bridget dat ze met André al sprak over een kind van hun tweetjes. Ze stoorde zich aan de berichten over een mogelijke zwangerschap, maar ze stond er wel degelijk voor open. "Ze krijgen in Hollywood allemaal kinderen na hun 45e, dus het is tegenwoordig niet meer vreemd om op latere leeftijd moeder te worden. Maar mijn leeftijd was wel een reden om er met elkaar over te praten." 

Concrete plannen waren er trouwens nog niet. "We waren nog maar een paar maanden samen."

André Hazes en Bridget Maasland zetten punt achter relatie
Lees ook

André Hazes en Bridget Maasland zetten punt achter relatie

André Hazes houdt met zijn liefdesperikelen heel Nederland bezig. Het management van André laat aan RTL Boulevard weten niet te reageren op de kwestie vanwege de mediastop. In de video hieronder zie je dat de breuk met Bridget alle headlines beheerst. 

Lees meer over
Bridget MaaslandAndré HazesKinderwens