baby on the way

Zwangere Mascha van Beautygloss cancelt trip vanwege corona

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZwangere Mascha van Beautygloss cancelt trip vanwege corona
RTL

Mascha Feoktistova (33), de oprichtster van Beautygloss, neemt geen halve maatregelen wat betreft het coronavirus. De beautyvlogger zou over twee weken naar Dubai gaan, maar heeft haar reis gecanceld vanwege haar zwangerschap.

"Ik ben zwanger en we weten niet wat er kan gebeuren"

Mascha laat in haar Instagramstory weten: "We vinden de situatie omtrent het coronavirus toch iets te eng. Ik ben zwanger en we weten niet wat er kan gebeuren." Daarnaast wil ze het virus ook niet mee naar Nederland nemen en zo anderen besmetten.

Beautygloss-Mascha toont trots prachtige babybump
Lees ook

Beautygloss-Mascha toont trots prachtige babybump

In de Verenigde Arabische Emiraten zijn verschillende mensen besmet geraakt, maar dat is niet het enige probleem voor Mascha. "Ik maak me niet eens zo'n zorgen om Dubai, maar het vliegveld is ook een grote doorreisplekk voor mensen uit veel landen."

Ze neemt daarom het zekere voor het onzekere. "Denken aan de baby en de hele situatie op de wereld en onszelf hebben we besloten de reis maar op te schuiven naar het einde van het jaar - gezellig mét Poppy op vakantie! We gaan ervan uit dat de situatie dan beter is en anders zien we dan wel weer."

We spraken Mascha onlangs nog over haar zwangerschap.

Lees meer over
Mascha Feoktistova