balans opmaken

Netflix-hit Love Is Blind krijgt een reünie-aflevering

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixNetflix-hit Love Is Blind krijgt een reünie-aflevering
RTL

Het liefdesexperiment mag dan wel afgelopen zijn, we zijn nog niet af van de koppels uit 'Love Is Blind' af. Netflix komt binnenkort met een speciale reünie-aflevering!

"Het verhaal is nog niet afgelopen"

Na drie weken kwam er deze week voor de koppels een einde aan het experiment en kregen we antwoord op de vraag: is liefde écht blind? Toch besluit Netflix dat het avontuur er nog niet opzit voor de stelletjes en kondigt een nieuw avontuur aan op Twitter. In de speciale aflevering krijgen we antwoord op al onze brandende vragen en volgens Netflix mag je het event ab-so-luut niet missen. Vanessa and Nick Lachey nemen wederom de presentatie op zich.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Deze vijf dingen zijn veranderd in het nieuwe Temptation-seizoen
Lees ook

Deze vijf dingen zijn veranderd in het nieuwe Temptation-seizoen

Love Is Blind is de liefdesbaby van Love Island en Married at First Sight. In de Netflix-show gaan vrijgezellen op zoek naar de ware, zonder dat ze elkaar ooit gezien hebben. Aan de hand van 'pods' kunnen ze met elkaar communiceren tijdens dates, maar ze zien elkaar pas nadat ze elkaar ten huwelijk hebben gevraagd. Het verschil met Married At First Sight is dat de koppels in Love is Blind al veelvuldig contact hebben voordat ze met elkaar trouwen. 

De reünie van Love Is Blind is op 5 maart te zien bij Netflix.

Lees meer over
Netflix