heet, heter, heetst!

Extra seizoen Lucifer hangt af van acteur Tom Ellis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© John P. Fleenor/NetflixExtra seizoen Lucifer hangt af van acteur Tom Ellis
RTL

Ondanks dat het vijfde seizoen over het leven van de duivel nog niet eens verschenen is, klinken er alweer geluiden dat Netflix-hit 'Lucifer' een extra seizoen krijgt. En dat terwijl Netflix eerder aankondigde dat het vijfde seizoen van de serie het laatste zou worden! Nu showrunners Ildy Modrovich en Joe Henderson een nieuw contract hebben getekend zou daar zomaar verandering in kunnen komen. Dat meldt TVLine.

De enige cruciale handtekening voor het extra seizoen die nog ontbreekt is die van Tom Ellis, die Lucifer speelt. Wanneer ook hij een krabbeltje zet is volgens TVLine een zesde seizoen binnen handbereik. 

Lucifer werd eerst uitgezonden op Fox, maar haalde daar tegenvallende kijkcijfers. Na slechts drie seizoenen werd de serie van de buis gehaald. Daarop begonnen veel fans op sociale media een #SaveLucifer-campagne. In 2018 nam Netflix de serie over van Fox en redde daarmee Lucifer van de ondergang.

Krijgt Lucifer tóch een zesde seizoen?
Lees ook

Krijgt Lucifer tóch een zesde seizoen?

Vorig jaar werd aangekondigd dat het vijfde seizoen ook het laatste zou zijn voor de Netflix-hit. Het seizoen bestaat uit zestien afleveringen die in twee blokken van acht worden uitgezonden. Wanneer die op Netflix beschikbaar zijn, is nog onbekend.

Lucifer vertelt het verhaal over de duivel die zijn saaie leven als Heer van de onderwereld zat is en besluit 'op vakantie' te gaan naar aarde. Hij strijkt neer in Los Angeles en opent een nachtclub, Lux. In LA raakt hij bevriend met politierechercheur Chloe Decker (Lauren German), die maar niet wil geloven dat hij daadwerkelijk de duivel in menselijke vorm is. 

Lees meer over
Netflixserie