AWKWARD

Prins William maakt grapje over verspreiding coronavirus

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPrins William maakt grapje over verspreiding coronavirus
RTL

Prins William (37) heeft tijdens een bezoek aan Ierland een grapje gemaakt over het coronavirus. Tegen een ambulancemedewerker zei hij: "Kate en ik zijn het coronavirus ook aan het verspreiden."

"Volgens mij zegt iedereen dat ze corona hebben en eraan doodgaan"

Dat bedoelt de prins uiteraard gekscherend en niet serieus. William sneed het onderwerp aan naar aanleiding van een gesprek waaruit bleek dat veel Ierse mensen vragen hebben over het coronavirus.

 

Prins William neemt nieuwe functie aan
Lees ook

Prins William neemt nieuwe functie aan

William vroeg aan Joe Mooney, een ambulancemedewerker, hoe hij omging met alle hectiek rondom de verspreiding van het virus. "Volgens mij zegt iedereen dat ze corona hebben en eraan doodgaan, toch?" zei hij. "En dat jij dan zegt: 'Nee, joh. Het is gewoon een kuchje.'" Vervolgens vroeg de Britse prins nog of de hype rondom corona inmiddels niet groter is dan hij daadwerkelijk is, vanwege de media.

Daarna verscheen een grimas op zijn gezicht en maakte William een grapje. "Trouwens, Kate en ik zijn het coronavirus ook aan het verspreiden", grapte hij. "We houden het wel allemaal nauwkeurig in de gaten, hoor."

Lees meer over
Prins WilliamCoronavirus