kusjes uitwisselen

Gaat Elke nu al de fout in tijdens Temptation Island?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation IslandGaat Elke nu al de fout in tijdens Temptation Island?
RTL

De sfeer zit er na het eerste kampvuur goed in op Temptation Island. "Ik mag Arda wel bedanken dat hij zo losgaat." Hoewel Melissa en Roshina het feestgedruis al snel inruilen voor de intimiteit van hun slaapkamer, weten Elke en Angela niet wanneer ze moeten stoppen.

"Ik mag Arda wel bedanken dat hij zo losgaat"

Twee weken lang leven de koppels op Temptation Island gescheiden van hun partner, omringd door acht bloedmooie vrijgezellen. Om hun zorgen te vergeten gaat er flink wat alcohol doorheen. In de villa van de meiden wordt de sfeer na het eerste kampvuur dan ook steeds losser en losser en worden de grenzen opgezocht. Zo deelt Elke zelfs al een eerste kus… met Angela.

Nieuwe switch zet alles op scherp in Temptation Island
Lees ook

Nieuwe switch zet alles op scherp in Temptation Island

Roshina en Melissa vertrouwen het zaakje niet en gaan op onderzoek uit. Vooral Elke speelt met vuur. De alcohol doet zijn werk en Elke voelt zich helemaal thuis tussen haar ‘broers', zoals ze de jongens bestempelt. Ondertussen maakt de rest zich zorgen om haar en ook de verleiders zien dat Elke steeds makkelijker wordt. "Ik zie wel dat Elke echt een Temptation ziet in Matthieu”, stellen ze. "Ik mag Arda wel bedanken dat hij zo losgaat, want daardoor krijgt zijn meisje alleen maar een beter gevoel van mij", beaamt ook Matthieu.  

Elk jaar is het weer raak. In Temptation Gossip vertellen de koppels en verleiders over hun avontuur:

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Lees meer over
Temptation Island