Geen risico

Chrissy Teigen durft borstimplantaten niet te laten verwijderen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesChrissy Teigen durft borstimplantaten niet te laten verwijderen
RTL

In een openhartig interview met de Amerikaanse editie van het tijdschrift Glamour heeft Chrissy Teigen (34) toegegeven een ‘boob job’ te hebben gedaan op haar twintigste. En hoewel ze haar implantaten nu het liefst zou laten verwijderen, durft het model dat niet aan vanwege de risico's die een operatie met zich meebrengen.

“Juist doordat ik nu kinderen heb neem ik dat risico niet”

"Toen ik nog badkledingmodel was wilde ik mijn borsten wat pronter maken, omdat je vaak liggend op de foto moet en ze dan zo opzij zakken. Ik heb ze niet laten vergroten maar wel wat steviger en ronder laten maken," aldus Chrissy.

Chrissy Teigen lanceert succesvolle kookwebsite
Lees ook

Chrissy Teigen lanceert succesvolle kookwebsite

Ze vervolgt: "En toen kreeg ik kinderen, waardoor mijn borsten melk gingen produceren en na een poosje ook weer inzakten. In principe moet je je implantaten elke tien jaar vervangen, maar eigenlijk wil ik er vanaf. Het enige dat ik nog wel zou willen doen is een borstlift om de boel weer recht te zetten. Maar juist doordat ik nu kinderen heb neem ik dat risico niet. Het zal je maar gebeuren, overlijden aan de gevolgen van een borstoperatie. Mij niet gezien."

Lees meer over
Chrissy Teigen