Goor over Grow

Gordon om persoonlijke redenen 'diep geraakt' door lied Jeangu

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Gordon om persoonlijke redenen 'diep geraakt' door lied Jeangu
RTL

Jeangu Macrooy (26) vertegenwoordigt Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival met het nummer 'Grow.' De soulzanger legt zijn emoties bloot in het liedje en dat heeft diepe indruk gemaakt op Gordon (51). Dat laat die laatste weten op Instagram.

"Hoe toepasselijk op mijn eigen situatie!"

"Werkelijk schitterend de inzending voor het Eurovisie dit jaar van deze supergetalenteerde vent Jeangu Macrooy", aldus Gordon in zijn Instagrambericht. De zanger is "diep geraakt" door het nummer 'Grow.' "Hoe toepasselijk op mijn eigen situatie!" Hij weet het zeker: Nederland gaat weer vaak de twaalf punten krijgen van de landen die meedingen om de titel van het Eurovisiesongfestival. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jeangu Macrooy dolblij dat songfestivalnummer uit is
Lees ook

Jeangu Macrooy dolblij dat songfestivalnummer uit is

Het duurt nog even, maar in mei zal Jeangu het podium betreden namens Nederland. Met zijn ingetogen ballad hoopt hij niet alleen op Gordon maar op alle kijkers diepe indruk te maken. "Emoties, goede en slechte, vormen een universele taal", laat hij weten in een persbericht. "Ik hoop dat mensen zich door dit nummer iets minder eenzaam voelen in hun zoektocht naar geluk (...) Ik geloof in de verbroederende kracht van muziek. Het is de reden dat ik doe wat ik doe."

Jeangu deelde eerder al met RTL Boulevard wat men kan verwachten van zijn optreden en zijn nummer 'Grow.' Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
GordonJeangu MacrooyMuziekInstagramSociale MediaEurovisiesongfestival