lekker pingelen

Kate Middleton onthult grootste hobby's van haar kids

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKate Middleton onthult grootste hobby's van haar kids
RTL

Kinderdromen bestaan zelfs voor de Britse royals. Kate Middleton (38) laat haar kinderen prins George (6), prinses Charlotte (4) en prins Louis (1) lekker hun eigen gang gaan. De kleintjes van haar en prins William zijn lekker bezig met hun nevenactiviteiten.

"Ze hadden dit fantastisch gevonden"

William en Kate gingen op bezoek in Galway, Ierland. Hier liet de Hertogin van Cambridge zich uit over de liefhebberijen van haar kroost. Het koninklijke stel keek naar een optreden van de band NØÖV en dat beviel Kate wel. "Hoe lang spelen jullie al?", vroeg ze geïnteresseerd. "Het was leuk geweest als we George en Charlotte mee hadden kunnen nemen. Ze hadden dit fantastisch gevonden." En dat heeft een bijzondere reden: "George is net begonnen gitaar te leren spelen." 

Klasgenootjes prins George in quarantaine wegens coronavirus
Lees ook

Klasgenootjes prins George in quarantaine wegens coronavirus

Ook de Britse royals hebben hobby's, blijkt maar weer. George is overigens niet de enige telg die graag zijn tijd verzet met een nevenactiviteit. Zijn zusje Charlotte heeft echter wel heel andere interesses. Toen hun ouders naar een optreden keken van koorddansers, werd duidelijk dat de prinses graag de acrobaat uithangt. "Charlotte is helemaal weg van gymnastiek", aldus Kate. "Ze doet steeds radslagen, handstanden, alles. Het is heel goed voor haar balans en coördinatie." Dat heeft ze niet van een vreemde. Prins William liet tijdens het bezoek zijn jongleerkunstjes zien aan het publiek. 

Kate kan zich aansluiten bij haar kroost, zij heeft ook een hobby. Zo lijkt de Hertogin gek te zijn op mode. Dat blijkt wel uit de video hieronder. 

Lees meer over
Prinses KatePrins WilliamPrins GeorgePrinses CharlotteKoningshuisMuziek