roulette

Op1-presentatoren mogen in ieder geval tot zomer blijven

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Omroep Max/Wessel de GrootOp1-presentatoren mogen in ieder geval tot zomer blijven
RTL

Het latenightprogramma 'Op1' van de NPO blijft voorlopig dezelfde presentatoren naar voren schuiven. De vijf duo's mogen in ieder geval tot en met juni mogen doorgaan, laat een woordvoerder weten aan het AD.

"We kijken nog hoe lang de zomerstop van Op1 precies duurt"

Er komt geen nieuwe roulatie in de presentatoren van het roulerende latenightprogramma Op1. De talkshow heeft vijf presentatieduo's, maar nemen voorlopig nog geen afscheid van de hosts. En dat betekent dat Willemijn Veenhoven en Erik Dijkstra (maandag), Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink (dinsdag), Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen (woensdag), Welmoed Sijtsma en Sander Schimmelpenninck (donderdag) én Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg (vrijdag) gewoon op de buis blijven. 

Carrie en Charles zijn populairste presentatoren van Op1
Lees ook

Carrie en Charles zijn populairste presentatoren van Op1

"We kijken nog hoe lang de zomerstop van Op1 precies duurt", meldt een woordvoerder aan het AD. De talkshow zal dus in ieder geval doorgaan tot half juni. Het programma wordt gedurende de zomermaanden vervangen door Studio Europa, tijdens het EK voetbal, en De Avondetappe, tijdens de Tour de France. 

De vijf duo's nemen het stokje over van Eva Jinek. De talkshowqueen maakte kort geleden haar debuut bij RTL. Beau van Erven Dorens ziet een samenwerking met haar wel zitten, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Sander SchimmelpenninckSophie HilbrandTijs van den BrinkCharles GroenhuijsenErik DijkstraNPOTv-programmaTelevisie