afscheid nemen bestaat niet

Melissa Drost reageert op vertrek Goede Tijden, Slechte Tijden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMelissa Drost reageert op vertrek Goede Tijden, Slechte Tijden
RTL

De tijd van onbezorgdheid is voorbij voor Melissa Drost. De 34-jarige actrice gaat 'Goede Tijden, Slechte Tijden' verlaten. Op Instagram reageert Melissa nu op het verdrietige nieuws.

"Na zoveel tijd is ze in mijn hart gaan zitten"

Na zeventien jaar is het tijd voor Sjors om haar koffers te pakken en Meerdijk te verlaten. De rol werd tussen 2003 en 2017 gespeeld door Ingmar Schrama, Melissa mocht de laatste 2,5 jaar op zich nemen. Iets wat ze altijd met veel plezier gedaan heeft, zo schrijft ze nu op Instagram. "Al kon ik haar bij vlagen niet uitstaan, na zoveel tijd is ze in mijn hart gaan zitten. Ze kan zeuren, maar ze is een strijder. Ze strijdt voor het goede, altijd."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

GTST-exit: Sjors pakt na 17 jaar koffers uit soapdorp Meerdijk
Lees ook

GTST-exit: Sjors pakt na 17 jaar koffers uit soapdorp Meerdijk

In het bericht vertelt de actrice enorm blij te zijn met alle kennis die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan over het soap-genre. "Ik heb immens veel respect voor de werkwijze die deze stijl met zich meebrengt. Voor en achter de schermen wordt er zo hard gewerkt", aldus Melissa. "Het was een soort lange, intense droom."

Het vertrek van Sjors is vanaf vandaag te zien bij Videoland en volgende week op televisie.

Het is de zoveelste exit in GTST. Zo nam eerder Dilan Yurdakul al afscheid. Aan Louisa Janssen vertelde zij de ware reden van haar vertrek.

Lees meer over
Melissa DrostGTST