Blablabla chocoladevla

Elise Schaap terug als Nikkie Plessen (en Nikkie zelf is fan)

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @elise_is_hereElise Schaap terug als Nikkie Plessen (en Nikkie zelf is fan)
RTL

Elise Schaap (37) is dé ster van 'De TV Kantine'. Vorig seizoen ging de actrice compleet viral met haar imitatie van Nikkie Plessen en ook nu kruipt ze weer in de huid van de ontwerpster. Dat is alvast te zien op Instagram.

"Nikkie is back"

Elise gaf haar fans alvast een klein voorproefje van het aankomende seizoen door een aantal kiekjes te delen van 'Nikkie' in de studio van RTL Boulevard. Met een flinke bos getoupeerd haar, een kittige outfit en gouden ketting waarop 'blablabla' staat poseert ze voor de foto."Nikkie is back", luidt de tekst bij de post.

Nikkie zelf kan niet wachten om het eindresultaat te zien. "GOUD wijf! Ik ga stuk", plaatst ze enthousiast onder de eerste beelden.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Britt Dekker is fan van persiflage in de TV Kantine
Lees ook

Britt Dekker is fan van persiflage in de TV Kantine

Niet alleen RTL Boulevard en Chateau Meiland komen dit seizoen voorbij in De TV Kantine. Carlo en Irene gooien nog meer televisieformats in de mix: Married At First Sight, Ranking the Stars, De Beste Zangers en The Masked Singer.

Naast Elise Schaap zijn ook Ilse Warringa, Maarten Heijmans en Annick Boer er dit seizoen weer bij als gastacteur. Gastrollen zijn er onder anderen voor Frank en Rogier, Jeroen van der Boom, Alain Clark, Glennis Grace, Nienke Plas, Fred van Leer, Jan Versteegh, Richard Groenendijk, Gerard Ekdom en onze eigen Vivienne van den Assem. Wij kregen alvast een voorproefje:

De TV Kantine is donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Lees meer over
Elise Schaap