money money money

Nieuwe Love Island UK-presentatrice krijgt riant salaris

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesNieuwe Love Island UK-presentatrice krijgt riant salaris
RTL

Presentatrice Laura Whitmore zit de komende tijd niet verlegen om geld. De nieuwe presentatrice van 'Love Island UK' heeft namelijk een salaris waar je u tegen zegt. De 34-jarige neemt het presentatiestokje over nadat de voormalige host Caroline Flack opstapte. Caroline pleegde niet veel later, op 40-jarige leeftijd, zelfmoord.

Denk jij aan zelfdoding of maak je je zorgen om iemand anders? Bel 0900-0113 of chat via 113.nl.

Als presentatrice van één van de populairste tv-programma's in het Verenigd Koninkrijk krijgt Laura een flinke som geld om de show elkaar te praten. Nadat ze de presentatie van de wintereditie van Love Island UK op zich had genomen, kreeg ze een riante salarisverhoging. Naar verluidt zou ze één miljoen Britse pond aan salaris krijgen. 

Drie Love Island-gezichten stapten uit het leven: 'Haal het van de buis'
Lees ook

Drie Love Island-gezichten stapten uit het leven: 'Haal het van de buis'

De presentatrice zal binnenkort weer naar Mallorca vertrekken voor het zomerseizoen van Love Island. Daar verblijft Laura een paar weken op het strand en duikt ze zo nu en dan eens op in de villa van de deelnemers: geen vervelend baantje. Haar vriend Iain Sterling is bovendien de voice-over van de liefdesshow, dus Love Island brengt haar naast financiële zekerheid ook persoonlijk geluk.

Caroline Flack, de voormalige host van de show, verloor haar baan door een rechtszaak waarin ze werd beschuldigd van huiselijk geweld. Vervolgens werd ze aangevallen door de Britse pers en uiteindelijk beroofde ze zichzelf van het leven. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Lees meer over
DoodZelfdodingLove IslandTv-programmaTelevisieGeldSalaris