open boek

Temptation-Karim openhartig over onzekerheid en moeilijke jeugd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLTemptation-Karim openhartig over onzekerheid en moeilijke jeugd
RTL

Hoewel alle meiden zich aan de voeten van Karim werpen, is de hunk van 'Temptation Island' zelf enorm onzeker. In de nieuwste aflevering van de ultieme relatietest vertelt hij hoe dat komt.

"Ik was flink gezet en kon nooit goed mee met de groep"

Hoewel hij tijdens het kampvuur goede beelden te zien kreeg, voelt Karim zich enorm slecht. Zijn Roshina heeft het namelijk erg gezellig met de mannelijke verleiders en dat doet hem pijn. Op camera legt hij nu uit waarom hij zo onzeker is, en dat blijkt alles te maken te hebben met zijn pestverleden. "Ik heb altijd een beetje moeten vechten”, verklaart hij zijn gedrag. "Ik was flink gezet en kon nooit goed mee met de groep." Dat hij met zijn nieuwe lijf nu wél aandacht krijgt vindt hij heel oppervlakkig. 

Temptation Island stuurt dit seizoen wéér een koppel naar huis
Lees ook

Temptation Island stuurt dit seizoen wéér een koppel naar huis

Ook verleider Efrain heeft een moeilijke periode achter de rug. Tijdens zijn pubertijd woonde hij in Italië, waar hij in elkaar geslagen werd vanwege zijn achtergrond. "Pijn is mijn beste vriend en maakte me sterker”, stelt hij zich open tijdens zijn date met Roshina.

Roshina en Karim zijn al drie jaar samen, maar hun relatie verloopt niet altijd vlekkeloos. Vanwege enkele misstappen van Karim in het verleden, is het voor Roshina haast onmogelijk geworden om hem nog te vertrouwen. Karim eet namelijk tijdens het begin van hun relatie van twee walletjes. Daarbij komt dat Roshina haar lief ook meerdere malen betrapt heeft op online daten en webcamseks. In Temptation Island wil Karim Roshina laten zien dat hij echt de ware voor haar is.

Het is niet de eerste keer dat een koppel uit de school klapt. Zo deed Damian al eens een boekje open in Temptation Gossip.

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Lees meer over
Temptation Island