Amy weer beter

OG3NE weer podium op, maar voorlopig geen signeersessies

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP OG3NE weer podium op, maar voorlopig geen signeersessies
RTL

OG3NE-fans moesten er even op wachten, maar de meidengroep is terug. Amy Vol (24) is weer helemaal de oude nadat ze een tijdje kampte met gezondheidsproblemen. De dames moesten om die reden vier optredens afzeggen. Met Amy is alles weer in orde; vanavond staan de drie op het podium in Uden.

"Ze bekijken het per dag"

Amy kan zich weer voegen bij haar zussen Lisa en Shelley. "Yes! Groen licht!" laat de zangeres weten op Instagram. "We kunnen weer en wat hebben we er ongelooflijk veel zin in."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het was even onzeker of het optreden vanavond door zou gaan, aangezien vanmiddag bekend is gemaakt dat alle grote evenementen in Noord-Brabant zijn afgelast in verband met het coronavirus. Het management van de groep laat aan RTL Boulevard weten: "OG3NE gaat gewoon door. Maar de komende tijd, ook vanavond, geen signeersessies achteraf. Alle bezoekers krijgen bij de ingang te horen dat ze goed op zichzelf moeten letten en eigen verantwoordelijkheid moeten nemen. Ook komende voorstellingen gaan vooralsnog door, signeersessies achteraf allemaal niet. Ze bekijken het per dag."

OG3NE pakt draad weer op na ziekte Amy
Lees ook

OG3NE pakt draad weer op na ziekte Amy

De gezondheid van Amy lag al onder een vergrootglas, omdat ze is geboren met een afwijking waardoor ze maar één long heeft. Bovendien heeft ze astma. De dames zijn al een tijdje bezig met hun Sweet Harmony-tournee. In de video hieronder vertellen de zangeressen erover. 

Lees meer over
Amy VolLisa VolShelley VolOG3NEMuziekZiektes en aandoeningenAstmaInstagram