Spiegelbeeld vertel eens even

Ook MAFS-Chantal aan de beurt in De TV Kantine

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Laura OldenbroekOok MAFS-Chantal aan de beurt in De TV Kantine
RTL

Na de succesvolle start van het nieuwe seizoen van ‘De TV Kantine’ zijn de verwachtingen hooggespannen. Nadat we eerst al zagen hoe Martien Meiland op de hak werd genomen, blijft ook 'Married at First-sight'-Chantal niet buiten schot.

Ook in de tweede aflevering van De TV Kantine passeren de meest spraakmakende televisiepersoonlijkheden weer de revue. Nadat de kijkers zich verbaasden over hoe goed Martien Meiland is neergezet zijn de verwachtingen vrij hoog. Toch lijkt het Carlo en Irene weer te lukken en hebben ze niemand minder dan Married at First-Chantal weten te strikken. Zij zal een speciale gastrol vervullen, maar ook zij zal eraan moeten geloven.

'Ryanne van Dorst' schittert in De TV Kantine
Lees ook

'Ryanne van Dorst' schittert in De TV Kantine

In de eerste foto van de nieuwe aflevering is te zien hoe goed actrice Annick Boer, die in de eerste aflevering al Martiens vrouw Erica wist te persifleren, in de huid kruipt van Chantal. Annick lijkt sprekend op Chantal mét matchende tatoeages en veelbesproken wenkbrauwen. Gelukkig kan Chantal er blijkbaar goed om lachen en poseert ze trots met haar nieuwe evenbeeld.

© Laura Oldenbroek

Op een video is te zien hoe Chantal haar persiflage ontmoet. "Krijg de cholera", zegt ze bij binnenkomst in de bruidszaak. "Wat ben ik lelijk", vervolgt ze. Waarop Annick Boer, die haar persifleert, zegt: "Welnee, joh. Helemaal niet." Chantal is onder de indruk van de imitatie. "Het is bijna eng."

De TV Kantine is elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

In RTL Boulevard vertelde Carlo en Irene al wat we allemaal kunnen verwachten, dat zie je hieronder: 

Lees meer over
Carlo BoszhardIrene Moors