sentimenteel

Froukje de Both heeft dochter heel wat uit te leggen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFroukje de Both heeft dochter heel wat uit te leggen
RTL

Froukje de Both (47) wentelt zich in nostalgische gevoelens. De presentatrice speelde begin jaren 00 in de serie 'Costa!' Inmiddels is de serie weer te zien op Netflix en daar krijgt ze enorm positieve reacties op. Maar haar rol van propper roept bij haar dochter ook de nodige vragen op...

"Leuk om het zo weer terug te zien"

Zowel de serie als de film Costa! zijn sinds kort te zien op Netflix. Niet alleen oude fans, maar ook nieuwe kijkers verslinden de 00's-klassieker. Froukje's dochter is erdaar eentje van. Volgens de presentatrice is ze 'zo ongeveer ieder vrij moment aan het kijken'. Bovendien komt het kleine meisje met allerlei vragen en opmerkingen op de proppen. "Mama wat is proppen?’ Mama jij bent echt een player!" aldus Froukje op Instagram. "Ik heb geloof ik heel wat uit te leggen." 

Froukje de Both op roze wolk met nieuwe liefde
Lees ook

Froukje de Both op roze wolk met nieuwe liefde

Niet alleen Froukje's dochter is helemaal weg van Costa!, ook veel anderen benaderen haar over de serie. "Ik krijg ineens allemaal persoonlijke berichten van mensen die weer kijken en herinneringen ophalen", vertelt ze. "Ook kids die de serie nu ontdekken. Zo leuk." Als ze er zelf op terugblikt, is dat ook louter positief. "Was een geweldige tijd! Leuk om het zo weer terug te zien."

Froukje neemt ook het moment om even stil te staan bij de tragische dood van haar collega John Wijdenbosch, die in 2017 overleed tijdens een auto-ongeluk. "En die lieve John. Rest in peace", vertelt ze over haar goede vriend. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Costa! is niet de enige Nederlandse serie op Netflix. Onlangs onthulde de streamingdienst hun eerste Nederlandse original: Ares. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Lees meer over
Froukje de BothNetflixNetflixserieInstagramSociale MediaFilm