DEBRALEEMANS

Temptation-Deborah over relatie met baas: 'Heeft me gered'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL 5Temptation-Deborah over relatie met baas: 'Heeft me gered'
RTL

Weinig deelnemers aan 'Temptation Island' zijn zo op hun hart getrapt als Deborah Leemans. En dat wil toch wel wat zeggen. Heel Nederland en België kon zien hoe haar hart werd gebroken door Tim(tation). Inmiddels is Deborah gelukkig weer helemaal gelukkig in de liefde.

"Hij wist me op mijn gemak te stellen"

Deborah zat diep in de put na bedrogen te zijn door haar ex Tim. Na een tijdje ging ze aan de slag bij een restaurant. "Dat heeft me gered", zegt de realityster in de Vlaamse Story.

Temptation-Deborah Leemans slaat nieuwe vriend aan de haak
Lees ook

Temptation-Deborah Leemans slaat nieuwe vriend aan de haak

In het begin van dit jaar kwam naar buiten dat Deborah inmiddels dolgelukkig is met een nieuwe man: de twaalf jaar oudere Bruno. Ze leerde hem kennen in het restaurant. Sterker nog, hij is haar baas. De twee konden meteen goed praten. "Hij wist me op mijn gemak te stellen."

Door Bruno is Deborah weer positiever tegen de liefde aan gaan kijken. "Onze eerste kus was wel onwennig", aldus Deborah. "We vroegen ons af wat het te betekenen had, maar al snel groeiden onze gevoelens en wilde ik hem niet meer loslaten." Inmiddels zijn de twee al ruim drie maanden gelukkig met elkaar.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Een tijdje ging het gerucht dat 'Timtation' en 'Debraleemans' toch weer bij elkaar waren, maar dat bleek uiteindelijk niet te kloppen.

Lees meer over
Temptation Island