klassiekertje

Eindelijk: eerste beelden reboot West Side Story uitgebracht

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Twentieth Century FoxEindelijk: eerste beelden reboot West Side Story uitgebracht
RTL

Wanneer een filmklassieker in een nieuw jasje wordt gestoken, zit men in spanning af te wachten wat er mee gedaan wordt. Het kan immers heel goed uitpakken (A Star Is Born), maar ook minder (Total Recall). Niet gek dus dat er reikhalzend wordt uitgekeken naar de nieuwe uitvoering van 'West Side Story', waar Steven Spielberg (73) druk mee bezig is.

"Ik wil het Puerto Ricaanse verhaal vertellen van de migratie naar dit land"

Het gaat eindelijk weer matten worden tussen de Jets en de Sharks. De reboot van West Side Story komt steeds dichterbij en de eerste beelden van de nieuwe film zijn uitgegeven door het tijdschrift Vanity Fair. Tony wordt ditmaal gespeeld door Baby Driver-acteur Ansel Elgort en Maria wordt vertolkt door Rachel Zegler. Bovendien doet origineel castlid Rita Moreno (88), die Anita speelde in de oorspronkelijke film, weer mee.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'Er komt een tweede Baby Driver-film met de originele cast'
Lees ook

'Er komt een tweede Baby Driver-film met de originele cast'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

"Ik wil het Puerto Ricaanse verhaal vertellen van de migratie naar dit land en de strijd om geld te verdienen, kinderen te krijgen en te vechten tegen obstakels als xenofobie en raciale vooroordelen", verklaart de regisseur tegenover het blad. West Side Story is vanaf 17 december te zien in de Nederlandse bioscopen.

Stevens meest recente film is het science-fiction-spektakel Ready Player One uit 2018.

Lees meer over
Steven SpielbergFilmMusical