nieuwe ronde, nieuwe kansen

Deze man laat Milly weer stralen in MAFS Second Chance

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Married At First Sight Second ChanceDeze man laat Milly weer stralen in MAFS Second Chance
RTL

Drie oud-kandidaten van 'Married At First Sight' doen opnieuw een gooi naar de liefde. Lukt het ze deze keer wel om de ware te vinden? Bij Milly en Maxime lijkt de vonk al overgeslagen...

"Ik had met hem echt een conversatie in plaats van een sollicitatiegesprek"

Milly, Maxime en Marcel hebben enkel nog de stemmen van de singles gehoord en nu is het tijd voor de dates. En dat is voor de één spannender dan voor de ander. Zo gieren bij de 33-jarige Kevin de zenuwen door het lijf. Daten is dan ook niks voor hem. "Het is zo niet mijn ding”, vertelt hij als het zijn beurt is. Milly kan zich daar helemaal in vinden.

MAFS-Robin bevestigt zwangerschap bij nieuwe vriendin
Lees ook

MAFS-Robin bevestigt zwangerschap bij nieuwe vriendin

Met een matchkans van 76% is het niet gek dat de twee het goed kunnen vinden en Kevin weet met zijn levensverhaal een glimlach op het gezicht van Milly te toveren. Hij is het afgelopen jaar 25 kilo afgevallen dankzij de kracht van bleekselderij, dat volgens hem 'de bomb' is. "Ik had met hem echt een conversatie in plaats van een sollicitatiegesprek", stelt Milly na afloop. Toch besluit ze hem niet te kiezen voor de volgende fase van het experiment. 

Tussen Cemal van 25 en Maxime is de klik overduidelijk aanwezig. De twee hebben een matchscore van 69% en kletsen tijdens hun gesprek over van alles en nog wat. Maxime laat ook vallen dat zijn uiterlijk waarschijnlijk ook bij haar vriendinnen in de smaak valt. "Een pluspunt", volgens Cemal.

Als alle gesprekken erop zitten is het tijd voor een kort experiment voordat Milly, Marcel en Maxime kiezen welke singles ze beter willen leren kennen. Tijd voor een silent disco! Volgens expert Pablo kun je aan de manier waarop iemand beweegt zien of hij of zij lekker in zijn vel zit. En volgens Eveline kan het zelfs iets zeggen over hoe iemand in bed is.

Na een lange dag is het tijd om de balans op te maken. Wie gaan er mee naar het groepshuis? Milly gaat voor Coen, Raymond, Björn en Mohamad. Ook Marcel verblijft op een knusse boerderij waar hij zijn zes uitgekozen dames het hof kan maken:  Richelle, Sherilee, Trudi, Bianca, Jeannelie en Ciska. Wie Maxime meeneemt zien we volgende week pas.

Milly was eerder getrouwd met Joost, met wie ze al eens te gast was in RTL Boulevard:

Of Maxime, Milly en Marcel hun droompartner hebben gevonden? Dat moeten we afwachten… Married at First Sight Second Chance is elke maandag om 22.33 uur te zien bij RTL 4.

Lees meer over
Videoland