we maken een kringetje

Extra seizoen van Netflix-hit The Circle nu te zien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixExtra seizoen van Netflix-hit The Circle nu te zien
RTL

Netflix waagde zich met 'The Circle' voor het eerst aan een reality-format. De reeks was zo'n daverend succes dat er nu nóg een seizoen is vrijgegeven. Het gaat om de Braziliaanse variant van de hitshow.

In het drie wekende durende event doet een groep onbekende kandidaten een poging om 'top influencer' te worden. Maar er zit een klein addertje onder het gras: de deelnemers krijgen elkaar niet te zien en kunnen alleen maar met elkaar communiceren via 'The Circle'.

Mogelijk coronabesmetting op hoofdkantoor Netflix
Lees ook

Mogelijk coronabesmetting op hoofdkantoor Netflix

Gedurende het experiment weet je nooit tegen wie je speelt, want online kun je iedereen zijn die je maar wil. Belangrijk is dat je vrienden maakt, want elke dag staat er een 'rating' op het menu waar alle deelnemers de kans krijgen hun voorkeuren voor de groep uit te spreken. De twee personen die de hoogste score krijgen worden bestempeld als 'influencer' en mogen samen één kandidaat blocken, die vervolgens naar huis wordt gestuurd. 

Wie op het einde van het programma op één staat, wint en gaat er met het prijzengeld vandoor. Wie is wie hij of zij zegt dat 'ie is? En wie houdt iedereen voor de gek? 

De eerste vier afleveringen, gepresenteerd door Giovanna Ewbank, staan nu op Netflix. Al gezien? Dan zijn dit nog meer steengoede series om te kijken nu je veel thuis bent:

Lees meer over
NetflixNetflixserie