1, 2, 3, 4 mondkapjes gepakt

Jaimie Vaes is woest om kritiek op vakantie met Lil' Kleine

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJaimie Vaes is woest om kritiek op vakantie met Lil' Kleine
RTL

Lil’ Kleine (25) en zijn gezinnetje genieten momenteel van een heerlijke vakantie in Dubai. En dat terwijl de hele wereld vergaande maatregelen treffen om het coronavirus tegen te gaan. Het tripje kan dan ook rekenen op flink wat kritiek en daar is vrouwlief Jaimie Vaes (30) helemaal klaar mee.

"Na een lange tijd konden we eindelijk met ons gezinnetje weg"

Jamie deelt in haar Instagram Story een lang betoog over alle negatieve reacties die zij en de rapper over zich heen hebben gekregen. “Wat een oordelen en ongevraagde meningen krijgen wij toch weer over ons heen. Inderdaad, mijn gezin en ik zijn op vakantie, die allang gepland stond voordat iemand überhaupt van het Covid-19 virus had gehoord.”

Lil' Kleine heeft perfect alternatief voor tekort aan wc-papier
Lees ook

Lil' Kleine heeft perfect alternatief voor tekort aan wc-papier

Volgens Jaimie had het trouwens niet veel gescheeld of ze hadden helemaal niet op vakantie gekund. “Mijn partner heeft het afgelopen jaar heel hard gewerkt en na een lange tijd konden we eindelijk met ons gezinnetje weg om te genieten van een weekje rust. Op het nippertje, want een dag later en wij waren niet meer onze vakantiebestemming ingekomen.”

De grote liefde van Kleine schrijft ook dat er momenteel meerdere gezinnen vakantie vieren en ook zeker restricties ondervinden om verder verspreiding tegen te gaan. “Als wij onze vakantie hadden afgezegd en vervolgens thuis waren gebleven... was het dan wel goed geweest voor jullie? En hadden jullie dan wel een keer je commentaar voor je gehouden? Of mag iedereen voor zich weten hoe hij/zij deze aankomende tijd doorbrengt en zorgt voor een veilige omgeving voor zijn/haar eigen gezin?”

© Instagram: @jaimievaes

Over Lil' Kleines gezin gesproken: de rapper deelde onlangs nog een liefdevolle video van zijn zoon Lío Zion.

Lees meer over
Lil KleineJaimie Vaes