balen

Black Widow zoveelste uitgestelde film door corona

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© MarvelBlack Widow zoveelste uitgestelde film door corona
RTL

De releaselijst voor de internationale bioscopen wordt steeds leger. Studio Disney heeft dinsdag besloten ook de nieuwe Marvel-film Black Widow, die 1 mei wereldwijd uit zou komen, naar een later tijdstip te verplaatsen. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Het is onduidelijk wanneer Black Widow, met in de hoofdrol Scarlett Johansson, nu uitkomt. Het is de zoveelste grote blockbuster die dit voorjaar niet meer uitkomt. Eerder werden al grote titels als de Bond-film No Time To Die, Fast & Furious 9, Mulan en Trolls II uitgesteld.

Marvel deelt nieuwe beelden van Black Widow-film
Lees ook

Marvel deelt nieuwe beelden van Black Widow-film

Ook zijn talloze filmopnames stilgelegd. Over de hele wereld hebben vrijwel alle bioscopen hun deuren moeten sluiten vanwege het coronavirus. Het is volstrekt onduidelijk hoe lang deze situatie duurt. Black Widow is de 24e film van producent Marvel.

Het was bijna een jaar geleden dat de laatste titel in de uiterst succesvolle reeks, Spiderman Far From Home, te zien was. Veel fans keken reikhalzend uit naar de nieuwe Marvel, die een nieuwe 'fase' in de overkoepelende verhaallijn van de comic-producent zou inluiden.

Lees meer over
Scarlett JohanssonMarvelFilm