lief kiekje

Jarige Yolanthe heeft naast Xess Xava niemand nodig

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @yolanthecabauJarige Yolanthe heeft naast Xess Xava niemand nodig
RTL

Een groot verjaardagsfeest kan Yolanthe Cabau voor haar 35ste verjaardag nu niet geven, maar de actrice laat op Instagram weten dat ze dat helemaal niet erg vindt. Zolang ze maar in het gezelschap van zoontje Xess Xava (4) is.

"It will always be you"

Yolanthe deelt haar verjaardag midden in deze rare tijd met haar volgers op Instagram. Op het kiekje dat ze plaatst is ze samen met haar oogappeltje te zien, met wie ze deze bijzondere dag doorbrengt. "It will always be you", schrijft ze bij de schattige foto van hen samen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Yolanthe Cabau imponeert fans met 'powervrouw'-kiekje
Lees ook

Yolanthe Cabau imponeert fans met 'powervrouw'-kiekje

Bekend en minder bekend Nederland wenst haar onder de post een fijne dag. Zo feliciteren onder anderen Fred van Leer, William Rutten, Patty Brard, Rico Verhoeven, Rosanna Kluivert en Monique Westenberg haar in de comments. Ook via Instagram Stories krijgt de jarige Yo lieve berichtjes van vrienden en familie.

Het zijn turbulente tijdens geweest voor de actrice en presentatrice. Eerder vertelde ze al dat het één van de zwaarste jaren van haar leven was. 2020 lijkt ondanks de huidige corona-crisis fijner te verlopen voor Yolanthe. Aan RTL Boulevard vertelt ze hoe het met haar gaat.

Lees meer over
Yolanthe Sneijder-Cabau