Coronander nieuws

En dan nog dit: 'tintelingen' voor boer Willem en jarige Yolanthe

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP/KRO-NCRVEn dan nog dit: 'tintelingen' voor boer Willem en jarige Yolanthe
RTL

Terwijl iedereen druk bezig is met de coronamaatregelen in binnen- en buitenland, beleven de sterren weer de grootste zin en onzin. RTL Boulevard zet in deze barre tijden het belangrijkste entertainment-nieuws op een rijtje.

Amanda Bynes

De roze wolk waarop de 33-jarige Amanda Bynes nu op zit, is grof uit elkaar getrokken. De actrice is momenteel in verwachting van haar eerste kindje, maar zal direct na de geboorte waarschijnlijk afstand moeten doen van de voogdij.

Boer Willem

In Boer zoekt Vrouw-land is er gelukkig wel goed nieuws. Het ziet er namelijk naar uit dat boer Willem toch de ware heeft gevonden. Of zoals hij het zegt: "Ik heb wel tintelingen."

Love Island

De kandidaten van Love Island vliegen elkaar achter de schermen flink in de haren én dat gaan ze binnenkort uitvechten op televisie. Er is namelijk een heuse reünie-aflevering op komst.

 

Lance Bass

Verdrietig nieuws voor Lance Bass en zijn man Michael Turchin. De twee proberen al twee jaar een baby te krijgen via IVF en een draagmoeder, maar tot nu toe zijn alle pogingen op niets uitgelopen. Het stel werd vorig jaar voor de negende keer teleurgesteld.

© ANP

Yolanthe Cabau

Groot feest voor Yolanthe Cabeau. Zij viert namelijk haar 35ste verjaardag en dat wordt groots gevierd. Yolanthe laat weten het helemaal niet erg te vinden om een jaartje ouder te zijn, zolang ze maar in gezelschap is van haar grootste liefde.

© Instagram: @Yolanthecabau