mama's little girl

Moeder NikkieTutorials heeft corona: 'Ik ben hartstikke bang'

·Aangepast:
© YouTube-kanaal NikkieTutorialsMoeder NikkieTutorials heeft corona: 'Ik ben hartstikke bang'
RTL

Het was even slikken voor Nikkie de Jager (26). De beautyvlogger kreeg namelijk het heftige nieuws te horen dat haar moeder getroffen is door het coronavirus, deelt ze in haar Instagram Stories.

"Het is niet grappig"

MamaTutorials is hartstikke ziek en heeft het coronavirus, vertelt haar dochter NikkieTutorials. De beautyvlogger vertelde op Instagram Stories hoe het allemaal is verlopen. Daarnaast wil ze met haar mededeling vooral een signaal afgeven, om te laten zien hoe serieus het coronavirus is. "Aan iedereen die nog steeds grapjes maakt over coronavirus: het is niet grappig."

NikkieTutorials walgt van uitspraak Trijntje Oosterhuis
Lees ook

NikkieTutorials walgt van uitspraak Trijntje Oosterhuis

Eerder vandaag wisten ze nog niet zeker of Nikkies moeder daadwerkelijk het coronavirus had, 'maar ze heeft alle symptomen'. Pas later op de dag ging MamaTutorials, zoals haar dochter haar liefkozend noemt, naar een arts. "Ik ben hartstikke bang", vertelde de beautyvlogger aan haar volgers. 

Gelukkig lijkt het allemaal mee te vallen. "Haar longen klonken schoon", verklaart Nikkie. Toch is het 'vrijwel zeker dat ze het virus heeft'. Op dit moment wordt alleen niemand meer getest op het virus. Pas als het nog erger wordt en haar koorts stijgt, krijgt ze een officiële test van de artsen, legt Nikkie uit.

2020 is tot nu toe geen makkelijk jaar geweest voor Nikkie. In de video hieronder legt ze uit waarom. 

Lees meer over
NikkieTutorialsNikkie de JagerCoronavirusFamilieInstagramZiektes en aandoeningen