Ga dan weg

Gedrag jongeren verbijstert Roxeanne: 'Wat doe je in godsnaam?'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGedrag jongeren verbijstert Roxeanne: 'Wat doe je in godsnaam?'
RTL

Nu heel Nederland zich zoveel mogelijk aan de verstrekkende coronamaatregelen probeert te houden, verbaast Roxeanne Hazes (27) zich over het ietwat lakse gedrag dat ze tegenkomt onder de jongeren die zij tegenkomt.

"Je denkt ‘onschendbaar’ te zijn"

In haar Instagram stories deelt de zangeres verbijsterd te zijn over hoe dicht de jongeren toch nog op elkaar staan. “Gisteren ging een boodschapje doen en tot mijn grote verbazing zal ik een groep jongeren met elkaar chillen op het station. Nu snap ik de gedachtegang van een puber. Je denkt ‘onschendbaar’ te zijn.”

André Hazes vindt muziekstijl van zus Roxeanne heel goed
Lees ook

André Hazes vindt muziekstijl van zus Roxeanne heel goed

“Ook ik ben zestien geweest en dan is de ernst van een situatie inzien een stuk lastiger”, zo vervolgt ze. “Maar laat me dit even zeggen tegen de ouders van die kids: waar zijn jullie in godsnaam mee bezig? Onwetend zijn zit er nu toch niet meer in, lijkt me? Hou je puber thuis, ze hebben niets, maar dan ook niets op straat te zoeken.”

Toch krijgt de zangeres ook flink wat positieve geluiden te horen. Zo krijgt ze veel privé berichten binnen van jongeren die vertellen dat ze wel gewoon thuisblijven. “Jij maakt het verschil”, schrijft ze.  

Lees meer over
Roxeanne Hazes