vastgelegd door william rutten

Zieke Viktor Brand leeft al week thuis in een 'nachtmerrie'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© William RuttenZieke Viktor Brand leeft al week thuis in een 'nachtmerrie'
RTL

De fotoreeks van William Rutten (50) heeft al veel los gemaakt op social media. Vandaag deelt de fotograaf de laatste in de rij, van presentator Viktor Brand.

"Zodra deze nachtmerrie voorbij is, ga ik iedereen knuffelen en beloof ik al die mooie dingen nooit meer als vanzelfsprekend te zien"

Op de foto zit Viktor eenzaam aan tafel met een tijdschrift en een kopje koffie, terwijl het buiten langzaam donker wordt. De Mr. Frank Visser doet uitspraak-presentator zit al een week thuis omdat hij een vervelend kuchje had met daarbij koorts. Inmiddels gaat het weer de goede kant op, maar hij is enorm geschrokken.

In de tekst bij de foto schrijft hij de dagen door te komen met het kijken van nieuws, piekeren, slapen, koken en snoepen. "Ik vrees dat ik 16 kilo zwaarder uit deze crisis kom", grapt hij.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

William Rutten legt bekend Nederland kwetsbaar vast op beeld
Lees ook

William Rutten legt bekend Nederland kwetsbaar vast op beeld

Maar Viktor snijdt ook een serieus onderwerp aan: "In gedachten ben ik bij de slachtoffers en hun families... en bij al die mensen die Nederland draaiende houden. Zoveel onzekerheid en zoveel vragen." Ondertussen vliegen de conclusies over zijn eigen leven hem na een week stilte om de oren. "Wat hou ik van mijn werk, wat mis ik mijn familie en vrienden, wat heb ik een fijn leven! Zodra deze nachtmerrie voorbij is, ga ik iedereen knuffelen en beloof ik al die mooie dingen nooit meer als vanzelfsprekend te zien!"

Eerder deze week legde William ook Simon Keizer en zijn gezin, Nick Schilder en familie, Kees Tol en familie Gerschtanowitz vast op beeld.

Nederlanders blijken erg veel moeite te hebben met het naleven van de coronamaatregelen. Daarom legt Diederik Jekel het nog één keer uit.

Lees meer over
William RuttenViktor Brand