CHAPEAU

Linda de Mol: 'Situatie is pas echt zwaar voor zorgpersoneel'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLinda de Mol: 'Situatie is pas echt zwaar voor zorgpersoneel'
RTL

De maatregelen die de regering neemt vanwege het coronavirus, houdt een groot deel van de Nederlandse bevolking binnen. Ook Linda de Mol (55) blijft achter gesloten deuren zitten. Vanuit haar eigen huis vertelt ze hoe zij deze periode ervaart.

"Wij mogen in onze thuissituatie absoluut niet klagen"

Linda begint haar video door te zeggen dat vandaag weer een dag was als de vorige. Naar buiten durft de televisiekoningin niet, want ze voelt zich een beetje verkouden. "Het kan ook hooikoorts zijn, want ik nies heel veel." Het enige uitje dat Linda maakt is een wandelingetje met haar hond. "Ik woon aan het bos en daar is een paadje waar écht niemand komt, dus dat durf ik wel aan."

Linda de Mol beleeft coronacrisis als 'rare slechte film'
Lees ook

Linda de Mol beleeft coronacrisis als 'rare slechte film'

Verder probeert Linda van het avondeten maar het hoogtepunt van de dag te maken. Ze kookt nu heel uitgebreid. "Soms is het nog wel eens lastig, als m'n vriend dan nét het verkeerde van de supermarkt meebrengt. Maar dan flans ik er uiteraard ook wel wat van."

Dan begint Linda dingen in perspectief te stellen. "Ik heb pas echt respect voor de mensen in de zorg die echt keihard werken momenteel. Dan hebben wij het in onze thuissituatie nog heel makkelijk", aldus Linda. Vervolgens richt ze zich tot het publiek. "Blijf thuis. We zitten met zijn allen in hetzelfde schuitje."

Lees meer over
Linda de MolCoronavirusInstagram