Fienesse

Fien Vermeulen deelt speciale verrassing voor doodzieke moeder

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFien Vermeulen deelt speciale verrassing voor doodzieke moeder
RTL

Het is een zware dag voor Fien Vermeulen (28). Haar moeder wordt namelijk geopereerd en door de verstrekkende coronamaatregelen zal zij alleen wakker worden in het ziekenhuis. Om haar moeder toch een hart onder de riem te steken heeft de nieuwslezeres iets bedacht.

"Wat is het een bizarre tijd"

Op haar Instagram deelt Fien dat ze een groot spanddoek heeft gemaakt voor haar moeder. “Mijn mama wordt vandaag in haar eentje wakker na haar operatie. Gisterochtend hebben papa, zus en ik haar uitgezwaaid. Geen knuffels, geen kusjes, minimaal een paar meter afstand; maar wel een spandoek, kaartjes en een tekening”, schrijft ze.

Zelfisolatie is een eyeopener voor Fien Vermeulen
Lees ook

Zelfisolatie is een eyeopener voor Fien Vermeulen

“Wat is het een bizarre tijd. We mogen niet bij je op bezoek komen, dat vind ik heel erg”, vervolgt ze. “Gelukkig weten we dat je in de beste handen bent.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Fien maakte onlangs bekend dat haar moeder ernstig ziek is. Ze deelde op haar Instagram de 'pijnlijkste en mooiste foto' die ze heeft.  De nieuwslezeres is al zeven jaar schoon van kanker, maar nu heeft haar moeder te kampen met de vreselijke ziekte.

Lees meer over
Fien Vermeulen