gelukkig hebben we de foto's nog

Justin Timberlake heeft geen spijt van denimlook met Britney

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesJustin Timberlake heeft geen spijt van denimlook met Britney
RTL

Menigeen zal zich dit wel herinneren: de iconische denim-op-denim-look van Justin Timberlake (39) en Britney Spears (38). Het toenmalige stelletje had de outfits goed op elkaar afgestemd tijdens de American Music Awards van 2001. En de 'Cry Me A River'-zanger heeft er absoluut geen spijt van, zoals velen denken.

"Tegenwoordig zou je dit pak best kunnen rocken op de rode loper"

Justin besprak zijn iconische outfit met zijn voormalige *NSYNC-collega Lance Bass in zijn podcast. Het beruchte kostuum van de zanger werd destijds en tot voor kort belachelijk gemaakt. Toch is hij erg tevreden ermee. "Ik weet niet hoor, maar tegenwoordig zou je dit pak best kunnen rocken op de rode loper", meent Justin. 

Justin Timberlake en SZA bundelen krachten voor Trolls-single
Lees ook

Justin Timberlake en SZA bundelen krachten voor Trolls-single

Hij krabbelt wel een beetje terug wanneer ze het er langer over hebben. "Je doet veel dingen als je jong en verliefd bent", meent Justin. "Dit doe je dan dus ook." Ook op de *NSYNC-outfits en -kapsels blikken Justin en Lance met humor terug. "Waren we maar eerder geboren, dan werd niet alles zo vastgelegd." 

Wie inmiddels nauwelijks meer wat laat vastleggen is Justins ex Britney. De zangeres heeft het drastische besluit genomen om te stoppen met touren en wellicht zelfs met muziekmaken. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Justin TimberlakeBritney SpearsLance BassModeKledingMuziekLiefde