Buddy's

Vriendschap met Nathan blijft Rob na WIDM voor altijd bij

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSVriendschap met Nathan blijft Rob na WIDM voor altijd bij
RTL

Het is aan Rob Dekay (33) als Mol de taak om als allerlaatste zijn dagboek te delen van zijn 'Wie is de Mol?'-avontuur. Hierin kijkt hij vol weemoed terug op het avontuur en op zijn vriendschap met Nathan Rutjes (36).

"Het avontuur heeft van mij het uiterste gevraagd. Ik was zowel kandidaat als Mol, vriend en vijand, vertrouweling en saboteur"

Bijna een jaar geleden stapte Rob en de crew van Wie is de Mol? in het vliegtuig naar China. Een jongensdroom, noemt hij het. "Het avontuur heeft van mij het uiterste gevraagd. Ik was zowel kandidaat als Mol, vriend en vijand, vertrouweling en saboteur", schrijft Rob in zijn dagboek. 

"Het prachtige China, de andere deelnemers, de vriendschap met Nathan, de geweldige opdrachten en de geoliede machine achter de schermen. Het zijn maar een paar dingen uit de enorme selectie herinneringen en ervaringen die me voor altijd bij zullen blijven. Ze zijn de rode draad geweest van het afgelopen jaar."

Nathan Rutjes: 'Makers WIDM zijn échte helden van het programma'
Lees ook

Nathan Rutjes: 'Makers WIDM zijn échte helden van het programma'

De winnaar van Wie is de Mol? krijgt de geldpot mee naar huis. Oud-winnaars vertellen in RTL Boulevard wat zij met het geldbedrag deden.

Lees meer over
Rob DekayNathan RutjesWie is de Mol?